top of page

Blog

Uneix-te al blog de Marta

No et perdis cap notícia

5 de Juny: Dia Mundial del Medi Ambient

Aquest 5 de Juny de 2020 l'he percebut com un dia molt actiu, on moltes entitats i associacions tenen ganes de reivindicar i comunicar l'esperança d'un millor medi ambient. La pandèmia pel coronavirus i el clar convenciment que que aquest context és fruit d'una mala paraxis ambiental a nivell planetari. Per aquest raó, he considerat interessant transmetre tres vídeos que s'han editat per aquest dia on d'una manera més o menys activa hi he participat. 1. #ClamPelMedi5J: un conjunt de 40 vídeos coordinats per la Plataforam Ecologistes de Catalunya on moltes entitats i plataformes han mostrat el tema que més els preocupa o algun dels que estan treballant. Una radiografia molt clara de les reivindicacions ambientals del país. Podeu veure els vídeos a: https://www.youtube.com/playlist?list=PLo11GMXAzFq-nf3-MJMQEzqTvudPKIV5e


2. #BicicletadaenXarxa: la IAEDEN ha fet una campanya per reivindicar canvis en les polítiques de mobilitat a la ciutat de Figueres. L'objectiu és que la bicicleta esdevingui un mitjà de transport prioritari a nivell urbà.


3. #perlanatura: La Xarxa de Conservació de la Natura, amb més de 150 organitzacions, que treballen dia a dia per evitar la pèrdua de biodiversitat al nostre territori. En el Dia Mundial el Medi Ambient, 5 de juny, t'animem a implicar-te per la natura a través de les entitats ambientals.




9 views

Recent Posts

See All
bottom of page