top of page

Blog

Uneix-te al blog de Marta

No et perdis cap notícia

Què es cou en l'agenda ambiental europea?

Un dels meus documents predilectes per conèixer, de manera indirecta, cap on es mou la política ambiental europea és el Programa de treball anual de European Environmental Bureau (EEB, a partir d'ara)

L'EEB és un paraigües de 140 organitzacions de 30 països diferents d'Europa. que aborda els problemes mediambientals més importants d'Europa en funció de l'agenda, el seguiment, l'assessorament i la influència en la manera com la UE tracta aquests temes.

La seva principal funció és treballar els temes mediambientals més rellevants d'Europa en funció principalment de l'agenda de les institucions europees. Inclouen temes com el canvi climàtic, la biodiversitat, l'economia circular, l'aire, l'aigua, el sòl, la contaminació química, així com polítiques sobre la indústria, l'energia, l'agricultura, el disseny de productes i la prevenció de residus entre d'altres.

Una de les tasques que es discuteixen en l'assemblea anual és el programa de treball que reflecteix molt bé quins temes seran d'actualitat en les institucions europees.

Així doncs, el PROGRAMA és una bona manera d'estar al cas de què es cou.

Si us interessa el desenvolupament i les tendències de la política ambiental, estar al cas de què es cou a la UE és bàsic.


14 views
bottom of page